torsdag 30. desember 2010

En fantastisk følelse!!

Endelig var dagen her!! Jeg kunne spenne skiene på beina og ta trekket til toppen.. kjenne vinden i håret og suse ned bakken- svisj-svusj !!! Dere kan tro jeg savnet det i fjor...eller rettere sagt i vinter som var, da jeg stod med stor mage nederst i bakken og bare fotograferte resten av familien som suste avgårde.

Det aller beste med skisesongen er at det er noe hele familien elsker og som vi får gjort sammen...Resten av året forsvinner i alle retninger med håndball og fotball og riding osv, alle til hver sine tider og på hver sine steder. Men i skibakken, der er vi SAMMEN! Alle holder følge og venter på hverandre nede ved heisene. Vi bytter på å ta trekket sammen, og det er utrolig hvor fine samtaler vi får på denne turen oppover fjellsiden!Etter en lang dag i bakken, er det deilig å synke ned i stampen på hytta og nyte 40 grader i vannet, mens håret fryser til is på hodet.
Kvalitetstid i beste stil og vi reiser hjem igjen med ladet batteri alle sammen, klar for et nytt år og nye utfordringer:)

Godt nytt år alle sammen!!!!

Ingen kommentarer: