onsdag 1. desember 2010

Hvit sofa til jul!

Jeg har helt glemt å legge ut bilder av sofaen som er blitt hvit!
Her har jeg brukt stoffet "minna" fra Ikea, og det er et kraftig litt stivt bommullsstoff...Virker veldig slitesterkt, men det vil jo tiden vise. Prisen på 59kr meteren er jo ikke noe å klage på.

Fordelen her er at siden hvit faktisk er hvit og IKKE en praktisk farge med 4 barn og en mann som går i arbeidsklær, så kan putene snues og brukes på begge sider før de må vaskes...Og de kan vaskes på 40 grader i maskin!!

Nå mangler det bare noen lilla pynteputer, men jeg fant ikke stoffet jeg var på jakt etter på stoff og stil, men jeg så at KID hadde fått inn noen gardiner som såg helt riktig ut...jeg får kjøpe en lengde jeg kan sy puter av.

2 kommentarer:

Anette sa...

Har lest gjennom alle siste postene her nå; sofa, stol og kalenderprosjekt + julestjerne. Som alltid blir jeg like imponert over hva du klarer å få til!!! Blir ultrainspirert, men vet med meg selv at jeg ikke kommer til å gjøre det samme...

Men jeg har da kommet så langt at jeg har kjøpt nisseservietter og hvite kubbelys!!! SKAL klare å lage sånne lys du hadde.. FØR jul!!!

Klem

Monica sa...

he he... Jeg måtte ta meg selv hardt i nakken forrige uke, og hadde "ferdigstilingsdager". Jeg har altfor mange halvferdige prosjekter, men nå begynner det å komme seg. Det gjenstår en del, og julegaver har jeg ikke begynt på så det blir noen hektiske uker fremover:) Lysene får du fint til, det er vel helst å finne tiden til å sette seg nd som er vanskligst!!!
Stor adventsklem:)