onsdag 1. desember 2010

"Ny" stol


Vi fikk to stoler av svigermor da hun solgte huset sitt og flyttet inn i en leilighet. Min kjære skulle absolutt ha disse store klumpene i hus til min store fortvilelse:( Det finnes ikke styggere stoler spør du meg, men samtidig må jeg inrømme at de er jo fantastisk gode å sitte i da....

Etter mini har okkupert deler av stuen med sine leker har vi heldigvis bare en stol stående fremme, og endelig fikk jeg motet meg opp til å trekke den om. Jeg har ikke hatt ide om hvordan jeg skulle gripe en dette prosjektet siden stolen er full av former og kanter som er fabrikksydd sammen...


Stoffet fant jeg på stoff og stil og jeg falt for det med en gang. Det er litt retro grovt vevd stoff som går i hvitt, grått, litt sort og innvevde sølvtråer slik at hele stoffet glitrer i lyset! Fantastisk. Problemet var at det kun fantes 4.75m igjen av stoffet, og det kommer ikke inn nytt....ville dette være nok??? Jeg hadde ikke peiling, men kjøpte det de hadde, og reiste hjem og begynte å klippe!!!
Etter mye mikking og makking, luring og fundering er jeg ganske fornøyd med resultatet. Litt småfeil er det her og der, og stoffet holdt akkurat! Og da mener jeg akkurat, har kun noen småbiter igjen på 10-15cm!

FØR OG ETTER:

2 kommentarer:

Anonym sa...

stolen ble kjempestilig, passet veldig bra til med sofaen :-) gjort en bra re-design ;-)

Monica sa...

Tusen takk for det!!! Jeg hadde ikke sjans til å få et perfekt resultat,men er fornøyd med å bli kvitt den store blå klumpen:)