lørdag 30. juni 2012

Cupcake-stand


I dag har det vært åpent marked her i bygden vår, og når det er jazz og blues festival samtidig var det ju mulighet for at det kom masse folk......hvis temperaturen bare hadde vært litt bedre.
De tre største ungene mine ville stille med cupcake stand og har okkupert kjøkkenet mitt hele uken med forberedelser.... de siste tingene ble ferdig halv 4 i natt, da gikk 15 åringen sjanglende i seng!!

Da vi kom i morges og skulle sette på plass telt og bord, regnet det, og vi så for oss våte cupcakes og ingen folk, men fantastisk nok, sluttet det å regne og dagen ble tørr selv om det var kaldt og surt.
Masse folk fant veien til teltet deres, og de var fornøyd med omsetningen.
 De hadde feilberegnet litt, så 400 cupcakes ble litt for mye, men hva gjør nå det når gamlehjemmet til Oldebestn ble strålende fornøyd når vi etterpå leverte fra oss en stor eske med cupcakes, akkurat i tide til ettermiddagskaffen:)

Det var litt flaut til å begynne med....

Men de ble fort varm i trøya når kundene strømmet på og kom med fine tilbakemeldinger!
Det var gøy å se masse folk som gikk rundt på markedet og dinglet med cupcakesposer fra de stolte bakerene..


"Menyen" bestod av disse:

Ole Brumm og Hello Kitty er laget i mmf med utstikker, og Jentene på12 og 14 har laget alle detaljer med royal icing.Mats sine myke deilige kjeks med masse sjokoladebiter.. Nystekte kl halv 4 i natt...
Hjemmelaget pink lemonade. Utrolig deilig.
Oppskrift kommer på bloggen i morgen:)

 I etterkant har vi fått masse skryt av standen, og det er jo kjempegøy.. Vi har virkelig falt for ballonger som dekorasjon, og da gjerne metallic ballonger, som du kan kjøpe billig på ebay:) (dagens tips)

2 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Flotte ungdommer med deilige flotte kaker og de smakte fortreffelig:)
Fin søndag til deg

Anette sa...

Me want cupcakes!!! :D Utrolig stilig!! Dette må dere gjøre flere ganger, og da forhåpentlivis med solen på deres side ;)