fredag 11. mars 2011

kakebake-party

Minstejenten i huset har feiret 11 års dagen sin 3 dager til endes nå. I dag var det jentene i klassen som kom på besøk.
Nå som de er blitt så store er det ikke lett å "aktivisere" de lengre. Stol-leken og andre gamle triks er jo heeelt utelukket. Men så slo det meg.."de enkle er jo ofte det beste" sies det, så hvorfor ikke la jentene få lage kakene selv... De fikk servert taco da de kom, og etterpå fikk alle utlevert hver sin ekte kokkelue med navn på, og plastforkle! 60 muffinser var ferdigstekt og 2.5kg icing i flere forskjellig farger var fyllt i sprøyteposer. Kakepynt i alle slags varianter ble plassert i skåler på bordet (geletopper, kakestrø i mange varianter, nonstop i pastellfarger, mini lovehearts¨og farget sukker) hver sin klump med sukkerpasta og alle boksene mine med kakefarger og marsipanverktøy og utstikkere!

Det gikk et gisp gjennom luften når jentene skjønte hv de skulle, og de var henrykt over kokkeluene. 2 timer suste avgårde og det var nesten ikke en lyd fra jentene,de var alt for konsentrert om oppgaven:)

Resultatet ble en haug med fantastisk flotte cup-cakes! ikke en flekk på stuegulvet, og 7 fornøyde kakebakere som gomlet fornøyd på mesterverkene sine til årets første norske talenter!!!

Jeg kan virkelig anbefale et slikt bursdagsbesøk for litt store jenter!

1 kommentar:

Anonym sa...

DU er kjempe flink og kreativ Monica.visste ikkje at du hadde blogg,men blei tipset av Rosmari.Må inn etterpå og sjekke ut kake siden din.klem fra Frøydis