torsdag 12. januar 2012

Enda mer foto..

Idag skulle de to tenåringene våre på skoleball, og jeg og mamma fant ut at dette var en perfekt anledning til kjøre full fotoshoot med studioblitsene hennes og rullegardinbakgrunnen min:)
Desverre gikk ikke alt som planlagt, Glidlåsen i den nykjøpte kjolen til prinsessen ble ødelagt når hun skulle ta den på. og da snakker vi KRISESITUASJON!!! tårene sprutet mens mor og mormor desperat prøver å fikse, men den gikk ikke an å reddes.... Heldigvis var mor selv ganske tynn for 10 år siden så en av mine gamle kjoler ble nødlsningen og vi kom oss ut dørene 10 minutter før ballet startet...  Bilder av ungdommen ble det dårlig med....vi får ta det igjen. Besten fikk knipset et bilde på vei ut dørene men uten at blitsen virket....hurra!
Men vi fikk tatt masse fine bilder av de to som var igjen hjemme:)Bildene er redigert i photoshop, og jeg synes det var gøy å få til det nederste bildet med teksten i bakgrunnen.

2 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Kjempe fine bilder.....
Bra du hadde kjole i skapet da....kjedelig når slikt skjer

fin kveld til deg

"En Vintage Drøm" sa...

Så flotte bilder!! Veldig fint av jenta di med lue på! og det siste av gutten, også det i midten.. hehe! :)
Har ikke sett det diktet du har lagt til i bakgrunnen, kanskje du legger dette også ut? Ønsker deg en strålende helg!! Klem