onsdag 14. september 2011

veggord på badet!!

Jeg vet jeg er litt seint ute med å hive meg på denne bølgen, men jeg har liksom ikke funnet akkurat det veggordet jeg hadde lyst på. I interiørbutikkene er det veldig mye de samme som går igjen, og da er det jo veldig mange andre som har de også!! Forrige uke ramlet jeg over en kjempeflott nettside som selger veggord, og som også lager etter ønsker!!
Det morsomme er at den holder til i nabolaget mitt, og jeg var så heldig å få treffe den herlige jenta som driver nettsiden!!!


Jeg er kjempefornøyd med resultatet og gleder meg til å henge opp det andre veggordet jeg kjøpte, men først skal kjellerstuen få seg en ansikstløft!

Her i Bergen øser det som vanlig ned, og høsten begynner virkelig å sette inn, så i kveld skal jeg tappe i badekaret og kose meg med te og blader...
Ha en fin kveld.
5 kommentarer:

"En Vintage Drøm" sa...

Tuusen takk for fine ord... Og jeg må takke deg tilbake, for tipsing om digital scrapping på nett. Du kan se det resulterte i redesign av siden min... hehe og maaaange timer med nedlasting.. nå er det pc fri helg!! Håper du får en suuuper helg! klem

"En Vintage Drøm" sa...

Hei igjen.. :) takk for fin kommentar.. jeg skal bestille på mandag, ny vinyl ;) Goo helg til deg og!

"En Vintage Drøm" sa...

Vil du bli med på bloggefrokost i grieghallen i morgen? det er interiør messe der i helgen.. ;)

Anonym sa...

Lillesøster som er innom for å si her:)

Veggord er kjempefint. Jeg, som deg -er på jakt etter noen veggord som ikke alle andre har.
Men først må jeg få malt trappen. For veggord på en furutrapp -det er det liten vits i!

Klem fra lillesøss!

Monica sa...

hei du:) enig med at furutrapp og wallstickers krasjer litt ja... du får skyndte deg å male:) Jeg vil tette igjen trinnene våre og male trinnene hvite også!