onsdag 4. mai 2011

Planlegging!!!

Når det kommer til planlegging og orden, må jeg være den minst strukturerte personen på jord.
Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å holde orden på alt mulig. Jeg har i utgangspunktet problemer å holde orden på mine egne planer, treningstider og møter, for ikke å snakke om resten av famieliens timeplan! Med en familie på 6 blir det en del som skjer, spesielt når man har aktive unger som er med på det meste. Desverre er de like store rotehoder som meg selv, så lapper om ditt og datt, blir aldri hengt opp der de skal.
www.ukeplan.no har kommet opp med en genial ide!!

En 6mm på 70*100cm står på ønskelisten min, men prisen på 3500 kr er litt dryg synes jeg, så det blir vel ikke prioritert hverken på første, andre eller tredjeplass...-men en gang...... Frem til da har jeg laget min egen versjon som funker helt fint:

Planen har jeg laget i publisher, printet den ut i A3 format og satt i en vanlig ramme fra Europris til 80 kr!! Med whiteboard penn kan du skrive på glasset og viske ut igjen som du ønsker! Nå henger denne på veggen og alle kan se hva som skjer denne uken. Middagskolonnen var ekstra genial synes jeg, for hjemme hos oss, er det ikke HEI ungene sier når de kommer inn dørene om ettermiddagen, det er "hva har vi til middag??"
Ønsker du utkastet mitt til ukeplan tilsendt, kan du sende meg en mail...

2 kommentarer:

Anette sa...

Åh, en fantastisk idé!! Den der skal jeg gjøre litt om på og innføre i heimen, tenker jeg c",)

Genialt

Monica sa...

ja, den funker her!! med min teflonhjerne, må jeg ha den hengende i nesehøyde en plass jeg går forbi flere ganger daglig:)