torsdag 26. mai 2011

Noe er på gang......


Jeg har endelig bestemt meg for hva jeg skal gjøre med jungelsttoffet fra Panduro.
Jeg var så glad i dette antrekket til Matheo i fjor:

så nå har jeg funnet frem boken "barnetøj du selv kan sy" og bestemt meg for type bukse.
I morgen skal jeg på stoff og stil og kjøpe hekter, forstoff og ribb:) Gleder meg til å sette meg ned med symaskinen i helgen.


Barnehagestarten til Matheo har vært tøff for alle. Frem til januar sov han ikke godt om natten, og våknet gjerne annenhver time natten gjennom. Etter han begynte i bhg, har dette virkelig blitt bedre, men han våkner fremdeles gjerne en gang om natten. I tillegg ble han som mange andre nystartet barnehagebarn, masse syk. Det gikk ikke 2 uker mellom hver gang han måtte være hjemme fra barnehage, og slik har det gått helt frem til april. Kjedelig for han, og kjedelig for meg som førsst var hjemme med han, og som etterpå ble syk selv også!! Men nå har han gått på astmamedisin i 1 mnd og har siden det ikke vært syk!!! Hurra.... krysser fingrene for at det fortsetter slik. Pustemasken ble han fort vant med, og nå løper han smilende og henter den og sitter helt rolig mens han ser på barne TV...

Flinke gutten min<3


Men selvfølgelig kan ikke alt gå på skinner. Jeg måtte trekke en visdomstann som aldri ville komme helt opp, og endte opp med en betennelse i tillegg. Har nå lagt på sofaen siden tirsdag. Jeg ser ut som et pitbull med kusma!! Men satser på at penicilin og sjokoladepudding skal trylle det vekk i løpet av helgen. Har aldri hatt så vondt før!!
Heldigvis har pusen vært til stor trøst disse dagene, og han har lykkelig lagt seg godt til rette på dynen min her på sofaen...

2 kommentarer:

Anette sa...

Puuuuuus!!!

Hmm... Penicillin og sjokoladepudding høres ut som en ypperlig kur for tannvondt c",) Skulle selv vært og fjernet en sånn tann - for ca 10 år siden i følge kirurgen på Haukeland. Men har man tannlegeskrekk, så har man tannlegeskrekk!!

Husmorspira sa...

Denne boka har jeg også!
Nå inspirerte du meg til å faktisk sette igang og ikke bare "ha planer om"! Håper på å få sette planene ut i livet snart, buksa du sydde ble jo skikkelig flott!