torsdag 29. april 2010

MEI-TAI


Jeg har sydd meg på en mei-tai. Den er sydd utifra bilder og møster jeg har googlet på nett, så har jeg satt sammen de detaljene jeg har likt fra de forskjellige mei-taiene jeg har sett.
Matheo er nå 10 uker gammel, så jeg har laget den litt smalere enn det som står i mønstrene jeg har sett. Den har innsving og er ca 30 cm nede på stykket han har mellom beina.
Jeg har sydd den i denim og mønsterstoff fra stoff og stil. Panelet er foret med et lag fleece fra et ikea-teppe. Magebeltet og stroppene er foret med 3 lag fleece.
Matheo synes det var helt topp å sitte i den, og jeg som aldri har klart p bruke babybjørn fordi den er så tung på skuldrene, synes denne var utrolig behagelig på!!!
Eneste negative er at jeg synes det ble litt for stivt med denim til stropper...det er litt tungt å knyte knutene, men det er jo veldig stabilt da!
Kommer nok til å sy flere slike, i litt gøyere farger, men denne måtte være nøytral nok til at pappaen kunne bruke den også:) he he... Den kan brukes på begge sider, men mønsterstoffet på "innsiden" er jo veldig....æh...mønstrete!!!

3 kommentarer:

Monica sa...

Jeg har fått tilbakemeldinger på at det er vanskelig å legge igjen kommentarer på bloggen min, så dette er en prøve.

Epletreet sa...

Kjempefin ble den!
Skal prøve og lage en som jeg kan gi til min svigerinne, slik at tante sin Tora kan sitte i den:)

Maria sa...

Jeg er helt ening med deg i at mei tai er suveren b're måte på babyer og barn. Når de blir større er det bare å slenge de på ryggen:-)
I sommer gikk jeg med mnstetuppa på magen, å mannen hadde 4åringen på ryggen. Helt genialt.