onsdag 14. april 2010

Hagegal:)

Tomatplantene fra helgen står pent i vinduskarmen og slikker sol, mens 12 åringen er borte og ser etter spire flere ganger om dagen- Like utålmodig som mammaen er!!

Idag har vi tilegnet oss enda grønnere fingre.
10 åringen har plantet gulrøtter i melkekaartonger. Har lest litt rundt på nett, at man faktisk kan gro de helt ferdig i melkekartongene inne, i stedet for å grave de ned i hagen.... kanskje vi skal grave ned noen og ha noen i vinduet? Er redd de skal bli spist opp av maur ute i hagen.... Jeg har EN fobi, og det er maur...!!! edderkopper og slanger går helt fint, men ekle myldrene maur (i mengder) takler jeg ikke...grøss og gru! Og selvfølgelig finnes det millioner av de ute i hagen min:(

Ellers spirer og gror det i hagen, liljene mine er kommet godt opp.


Det samme er peonene... Mistermannen og jeg plantet hver vår peon i fjor, og har selvfølgelig en intens konkurranse gående på hvem som fr den fineste planten... Han har plantet sin i vårbedet ute, og der er det kommet opp 7 spirer. Jeg har plantet min i solskråningen, og fant den ikke igjen etter vinteren fordi all barken hadde flyttet seg med snøen, og jeg husket ikke akkurat hvor jeg hadde plassert den:( Løsningen på mysteriet ble google!!! He he.... alt man kan finne på nett.. Dere skjønner, google street view bilen var å tok bilder rett etter jeg hadde ordnet i bedene ute, og der fant jeg plasseringen på peonen min og kunne koste den frem fra barken.
Min har bare 5 skudd, men er kommet lengre frem enn misteren sin, så dette blir spennende:)
I morgen skal jeg så sukkererter, reddiker og solsikker.
Det er deilig med vår!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer: