tirsdag 20. september 2016

Familietre, Gave til den som har alt.

I dag fyller bestefaren min 92 år.  Han er verdens beste,selvfølgelig! Han er den som alltid har stilt opp og vært mitt mannlige forbilde siden jeg var liten!

Men hva gir man til en som har alt, som bor på hjem og har alzheimer? Noe litt mer personlig enn et par sokker og nye truser, selv om det selvfølgelig er en nødvendighet! 

I mange år har jeg sett for meg å lage et familietre til han på en eller annen måte, men uten å klare å bestemme meg for noe, så har det bare rent ut i sanden. 
I år fant jeg endelig på HVA! -og selvfølgelig bare 2 timer før vi skal ut dørene (helt normalt) 

Jeg fant noe stoff på Syrommet og sydde sammen et putetrekk og satt meg ned med programmet til silhouettemaskinen min for å lage familietre. 
Det tok litt lengre tid enn jeg hadde sett for meg (også helt vanlig) men resultatet  ble akkurat som jeg ønsket og jeg skjærte det ut i HTV (vinyl man kan stryke på klær) og presset det på med varmepressen min. 

Gaven ble en stor suksess og kan kanskje være noe du også vil lage??

1 kommentar:

Two sa...

Hei! Kom over bloggen din då eg søkte på Cameo og er virkelig imponert over det du lager med den!! Har ikkje slik sjølv, men trur den må bli på ønskelista mi no! Er det Cameo2 du har? Ser det er komt en nyare, men prisen er vel kanskje også høgare. Finst det andre sider med tips om denne som du kan anbefale? Elles så ser eg du er en kunstner både på pc og med bakekunsten din!! Imponert!! mvh Mariann
hatlene@online.no