For en fantastisk dag det har vært idag:) Nå lengter jeg bare enda mer etter våren og mer SOL!!!!
2 egg (helst romtempererte)
3 cup. hvetemel
3 ts. bakepulver
1 ts. salt
1/2ts. muskatnøt
1 cup. melk
Topping
1/2 cup. sukker
1/2 cup smeltet smør
1 ts kanel
stekes på 175° i 20-25min
Bland alt det tørre i en bolle,
bland smør, melk og egg sammen i en annen bolle og rør opp i melblandingen. Rør det så vidt sammen for hånd, det kan være litt klumpete. Ha en isskje i hver muffinsform og stek midt i ovnen.
Dypp de varme muffinsene i det smeltede smøret og dypp i sukker/kanel blanding.
Det er ikke mye vi får vært ute med lillegutten vår, Når vi kommer hjem etter jobb og barnehage er det jo allerede mørkt.. Da er man enda mer takknemlig for noen timer ute i solen.
Til kvelds ble det deilige frokostmuffinser:
Oppskrift
(hentet fra amerikansk nettside. Mange litermål har cup-målene på motsatt side av liter)
2/3 cup. smelter smør
1 cup. sukker2 egg (helst romtempererte)
3 cup. hvetemel
3 ts. bakepulver
1 ts. salt
1/2ts. muskatnøt
1 cup. melk
Topping
1/2 cup. sukker
1/2 cup smeltet smør
1 ts kanel
stekes på 175° i 20-25min
Bland alt det tørre i en bolle,
bland smør, melk og egg sammen i en annen bolle og rør opp i melblandingen. Rør det så vidt sammen for hånd, det kan være litt klumpete. Ha en isskje i hver muffinsform og stek midt i ovnen.
Dypp de varme muffinsene i det smeltede smøret og dypp i sukker/kanel blanding.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar