fredag 16. desember 2011

Pizza med ny vri.


I kveld har vi kost oss med en deilig Kyllingpizza med ny vri!
Fajita krydder, creme fraishe basert pizzasaus og revet mozarella er en kombinasjon jeg virkelig kan anbefale:)


Oppskrift:
Valgfri pizzabunn.

Pizzasaus:
1/2  boks creme fraishe
2 hvitløksbåter
1 ts chilipasta
salt og pepper

bruk hvitløkspresse og bland alt i creme fraishen , smak til med salt og pepper.
Spre utover bunnen.

Fyll:
500 g kyllingfilet
1 pose old el paso's fajita krydder
champignong
rødløk
purreløk
paprika
mais
norvegia
mozarella




Skjær opp kyllingfileten i små biter og stek etter anvisning på fajitapakken og fordel utover bunnen
Grønnsakene skjæres også opp i små biter og  has på pizzaen.
Bland de to ostene og ha masse ost på:)
Stek på 225-250° så lenge bunnen må stekes.

Server gjerne med rømme og salat.

Ingen kommentarer: